Udecorate.

“Ze dacht dat ze het kon, dus ze deed het.”

In Nederland is het heel moeilijk om als startend bedrijf jouw plek op de mark te bemachtigen tussen al die grote bedrijven. Met meer dan 80.000 bedrijven in de detailhandel is er een enorme kans op verstoring. Toch is Udecorate vastberaden om dat plekje te veroveren.

Udecorate is een webshop in decoratieve artikelen voor in huis. Ik heb de startup van Udecorate mogen realiseren van A tot Z. Ik heb mij gefocust een merkidentiteit die Udecrorate zo goed mogelijk op deze enorme markt brengt.

Het bouwen van een sterke merkidentiteit.

Door onderzoek te doen heb ik een goed idee gekregen van de behoeften van potentiële Udecorate-klanten, stelde ik de kwaliteit die Udecorate kon bieden vast en waar ze zich binnen de detailhandel kunnen onderscheiden.

Dit leidde me naar het unieke verkooppunt: een exclusief assortiment aan decoratieve producten voor iedereen. Dit geeft de wens van Udecorate om een ​​exclusief maar toch betaalbaar assortiment aan te bieden goed weer.

Logo ontwerp.

Het logo is geïnspireerd door het blad van de monstera deliciosa plant. Het blad straalt rust, groei en duurzaamheid uit. Dit pas goed bij de kwaliteitswens van Udecorate.

Online verbinden.

De webshop van Udecorate is de enige plek nu waar klanten het assortiment kunnen bekijken en aanschaffen. Door mij te richten op de eindgebruiker, streefde ik naar een online gebruikerservaring die duidelijk het aanbod van Udecorate communiceert. De website is volledig responsive opgebouwd waardoor het niet uitmaakt met welk apparaat je de webshop bezoekt.

Ik ontwierp de webshop van A tot Z met de gebruiker op de eerste plaats. Het resultaat is een eenvoudig te gebruiken en goed georganiseerde webshop waar onnodig zoeken wordt voorkomen.

De website is ontwikkeld in WordPress met behulp van Flatsome. Flatsome is een geweldig thema voor de perfecte gebruikerservaring. De UX Builder biedt mij de mogelijkheid om mijn ontwerp op te bouwen precies zoals ik het heb ontworpen. De vormgeving van de website is gecodeerd met behulp van CSS. Flatsome biedt mijn klanten de mogelijkheid om eenvoudig hun tekst op de website / webshop te wijzigen.