Matthijs Zoet.

Gaan voor de wow-factor.

Mijn naam is Matthijs Zoet. Ik ben een freelance graphic & Web designer en vind het geweldig om de ideeën van mensen te realiseren met mijn designs.

Mijn vaardigheden omvatten web design, app design, interaction design, user interface design en een beetje front-end development. Ik probeer altijd elementen toe te voegen aan een design waar je zelf in eerste instantie niet aan zou denken. Daarom is het hoofddoel van een project voor mij ook om een wow-effect te creëren. Er zeker van zijn dat wat ik design, meer dan een 'goed' is.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om aan toffe projecten te werken. Je kunt altijd contact met mij opnemen voor projecten, kleine opdrachten of gewoon om kennis te maken!

Ervaring.

Matthijs Zoet - Freelance Graphic & Web Designer

Apr 2018 / Heden.

Cibap - Student Grafisch vormgeven.

Momenteel ben ik een fase 4 student grafische vormgeving op het Cibap in Zwolle.

Sep 2016 / Heden.

Expedient - stagiair Grafisch vormgever.

Ik heb mijn eerste stage mogen lopen bij Expedient in 2017. Mijn hoofdtaken waren het designen van logo en websites, maar ik heb ook kennis mogen maken met front end development. Het was een geweldige stage met een gezellig team. Bij deze stage kreeg ik de mogelijkheid mij zo breed te ontwikkelen als ik zelf wou.

Sep 2017 / Feb 2018